Vores Buketter af Kunstige Blomster

Fra kun 346,- om måneden får du en stor, smuk buket bundet specielt til din virksomhed inklusive vase og levering. Vi laver selvfølgelig også specialbuketter efter forespørgsel.

Vi binder vores buketter med kunstige blomster af højeste kvalitet inden for silkeblomster.

Vores kreative blomsterkunstnere binder omhyggeligt vores buketter, så de passer til årstiden, tidens trends og kundernes behov.

Med naturtro kunstige blomster har du altid en frisk buket stående. Du slipper for at bekymre dig om ildelugtende vand og trætte, hængende blomster, men står altid klar til at byde gæster velkommen med en flot buket. Samtidig er det en økonomisk og klimavenlig ordning, fordi vores buketter er langtidsholdbare. De behøver ikke at blive udskiftet hver uge og bliver desuden genanvendt til nye smukke buketter.

Kontakt os for at høre nærmere


naturtro kunstige blomster

Indretning og service

Placer din buket i receptionen, venteværelset eller mødelokalet - vores buketter vil pynte i ethvert rum og kan tilpasses, så de matcher jeres virksomhedsmiljø.

Hos Anthon & Katrine lægger vi stor vægt på vores service...
Fra den indledende konsultation til den løbende support er vores mål at gøre hele processen så enkel og problemfri som muligt for jeres virksomhed. Vi mener, at god service er afgørende for at opbygge langvarige relationer med vores kunder. Vores engagerede personale er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og rådgive om at skræddersy løsninger, der passer til dine specifikke behov.

Kontakt os for at høre nærmere


naturtro kunstige blomster