Vi pynter op til dit arrangement

Lad Anthon og Katrine være din partner inden for planter, blomster og scenepynt til arrangementer.

Vores omfattende udvalg af kunstige planter og blomster er nøje udvalgt for at give et naturtro udtryk. Vi gør op med brug- og smid væk kulturen og udlejer kvalitetsprodukter, så I er fri for at smide utallige blomster ud efter hvert arrangement.

Uanset om du skal afholde en konference, bryllupsfest eller et firmaarrangement, kan vores naturtro flora tilpasse sig ethvert miljø og skabe den ønskede atmosfære.

Kontakt os for at høre nærmere


Events

Vi leverer og opsætter

Vi går ud over at levere enkle produkter og tilbyder også skræddersyede løsninger til at imødekomme dine specifikke behov.

Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at forstå din vision og skabe unikke rum og scenografier, der understreger din begivenhed på den bedst mulige måde.

Vi kommer selvfølgelig og opsætter pynten, og tager først af sted igen, når dit arrangement står knivskarpt.


Events

Scenepynt

Lad os hjælpe med at gøre din scene indbydende at se på, ved at skabe den helt rigtige atmosfære. I tæt samarbejde med dig, kreerer vores team en løsning, der passer til både scene, rum og tema. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og begynde at forme dit næste arrangement med vores unikke scenepynt bestående af den højeste kvalitet af naturtro planter og blomster på markedet.


Events

Bryllupsfest

Vores passion for at skabe æstetiske og mindeværdige øjeblikke strækker sig også til bryllupper, hvor hver detalje tæller.
Uanset om du drømmer om romantiske blomsterbuer, grønne ranker, smukke centerpieces eller delikate blomsterdekorationer, kan vores kunstige planter og blomster tilpasses efter dine præferencer og tema. Vi forstår, at hvert bryllup er unikt, og vi er dedikeret til at skabe en personlig oplevelse, der afspejler jeres drømme og visioner for den store dag.


Events