Katrine

Katrine Kjersen

Kreativ Chef

 1. katrine@anthon-katrine.dk
 2. 20762080
 3. Er passioneret omkring blomster og bæredygtighed. Hun er stolt af at være blomsterkunstner, og kvaliteten af blomster og godt håndværk er afgørende. Hun er dagligt ude hos firmaer for at fortælle om fordelene ved naturtro blomster og finder frem til de helt rigtige løsninger til den enkelte kunde.

  Hun værdsætter også tiden i blomsterværkstedet: Det kreative frirum sammen med kollegaerne giver overskud og godt humør. Derudover er hun engageret i Det Danske Haveselskab og nyder at se Downton Abbey, engelske haveprogrammer og gør-det-selv udsendelser i TV. Når hun er på landevejen lytter hun gerne til en go’ bog eller følger med i udsendelser på P1. En have på 3000 m2 og et endnu større engprojekt optager resten af fritiden for hende og Anthon.

Anthon

Anthon Kjersen

Adm. Direktør

 1. kontakt@anthon-katrine.dk
 2. Er firmaets ”Georg-Gearløs” og fejedreng med det økonomiske overblik. Anthon er vokset op i det der dengang var et af Skandinaviens største gartnerier.

  Når han fortæller historier om, hvordan de gennem vinteren kontinuerligt fik besøg af tankbilen med olie, ja så løber det én koldt ned ad ryggen. Der blev brugt op til otte ton råolie i døgnet blot for at holde roserne frostfrie. Anthon sørger også for værkstedsindretningen, hvor det er en selvfølge at genbruge gamle materialer til nye løsninger.

  Han er vild med mekanik, og ting der kan skilles ad, og kan dagen krydres med en kop go’ kaffe og andre menneskers livshistorier, ja så har det været en dejlig dag. Og så gi’r han verdens bedste Bamse-krammere.

Mads B.

Mads Bech

Salgschef

 1. mail@anthon-katrine.dk
 2. 25372025
 3. Vi kalder ham "Manden med blomsterne".
  Mads er vores salgschef, der tager ud og møder vores kunder i øjenhøjde.
  Med mere end 10 års erfaring indenfor både B2B og B2C salg, har Mads evnen til at sætte sig ind i kundens behov og finde frem til den helt rigtige løsning for hver enkelte kundevirksomhed.

  Mads nyder den menneskelige kontakt og er altid klar til at tage en uforpligtende snak om vores udvalg af planter og blomster, så tøv ikke med at give ham et kald.

  Når Mads ikke er ude at snakke med vores kunder, er han ude i det fri for at fiske eller spille golf.

Laier

Line Laier

Kommunikationsansvarlig

 1. line@anthon-katrine.dk
 2. Line aka “Laier” står for virksomhedens kommunikation og marketing. Hun brænder for kommunikation på alle niveauer, så i stedet for at være kreativ med blomsterne, kreerer hun historiefortællinger.

  Hun står for at formidle seneste nyt om firmaet på de digitale platforme, blandt andet i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Er hun ikke at finde ved tastaturet, sidder hun formentligt på et fodboldstadion eller nyder en god koncert.

  Laier nyder det sociale samvær og værdsætter det uformelle miljø, hvor der er plads til en portion skæv humor og selvironi.

Putte

Putte Lundvig

Blomsterdekoratør & Plantestylist

 1. Putte er vores meget effektive og detaljeorienterede blomsterdekoratør. Hun står for at binde og sammensætte de mange smukke buketter og for at levere både planter og blomster til vores kunder.

  Hun nyder at være i det kreative hjørne til lyden af god musik og kollegialt samvær. Når Putte ikke er på blomsterværkstedet, elsker hun at være kreativ i køkkenet - Her på værkstedet, er vi særligt vilde med hendes hjemmelavede marmelade.

  Putte bruger gerne den skønne natur til at få ladet batterier op og elsker at tage naturskønne billeder af alt fra nordlyset til sommerfuglene i haven.

Line

Line Stærk

Blomsterhåndværker

 1. Er yngste medlem af familien og næste generation i firmaet. Hun er blomsterhåndværker og har sin gang i blomsterværkstedet. Her binder hun smukke buketter, modellerer planter, og sørger for at have det kølige overblik på lagerbeholdningen.

  Hun nyder også at møde kunderne for at få en hyggelig snak, når hun leverer den månedlige buket. Gør-det-selv er hun også ferm til, hun har blandt andet bygget det skønneste kolonihavehus. Nu bor hun på et dejligt husmandssted sammen med manden Asger og datteren Stella. Sammen driver de et økologisk landbrug med masser af dyr og grøntsager. De dyrker filosofien “fra jord til bord”, derfor går de gerne på jagt eller finder fiskestangen frem, når der står kød på menuen.

Hvordan det hele startede

Anthon og Katrine er en familievirksomhed, der sætter en ære i at binde smukke buketter og indrette rum med naturtro planter.

Blomster og planter har altid været en del af vores liv, og i dag arbejder vi udelukkende med naturtro kunstige blomster og planter, fordi det er et langt mere holdbart og bæredygtigt valg.

Som blomsterkunstnere, kan vi, gennem vores håndværk, skabe smukke og holdbare blomsterbuketter og planteløsninger til virksomheder – med god samvittighed.

Vi er i dag landsdækkende med vores blomsterservice og planteløsning.

sticker

Hvad er silkeblomster / silkeplanter?

Naturtro blomster bliver også kaldt kunstige blomster og silkeblomster. Vi kalder dem naturtro blomster, fordi vores kvalitetsblomster til forveksling ligner friske blomster. Holdbarheden er bare langt bedre.

For blomsterkunstnere, som os, er kvaliteten af blomster og planter afgørende. Derfor gør vi os stor umage med at vælge de allerbedste kvalitetsblomster og planter, vi kan opstøve på markedet.  

Vi har et enormt udvalg af naturtro kunstige planter og blomster, der matcher alle årstider, og vi har planter i alle størrelser og udtryk, lige fra hængeplanter, mosvægge til plantekloder og potteplanter.

Mange af vores kunder kan ikke se forskel på vores blomster, og dem de selv plukker i haven. Det tager vi som et kvalitetstegn. Vi kommer gerne forbi din virksomhed med et udvalg af buketter, så du kan se, om du er enig med vores kunder.

Mød os i videoen her