Vores Kunstige Planter

Vores omhyggeligt udvalgte sortiment af kunstige kvalitetsplanter spænder fra livlige reolplanter til imponerende store planter.
Vi tilbyder en række populære sorter, herunder Monstera og Alocasia, der kan tilpasses for at skabe den ønskede atmosfære i dit virksomhedsmiljø.

Det erfarne team hos Anthon & Katrine sikrer, at levering og montering af vores kunstige planter foregår professionelt og smidigt.
Vores mellemstore og store planter leveres i krukker, der garanterer en stabil og slagfast præsentation af dine planter.
Reolplanterne leverer vi i mindre krukker, hvor vi blandt andet har et større udvalg af lækre klimavenlige krukker, der er fremstillet af 100% genbrugsmaterialer. 

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Se også vores udvalg i:
P
lantevægge, Mosvægge og Hængeplanter. 

Kontakt os for at høre nærmere


Kunstige Planter

Reol planter

Vores sortiment af reol planter giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser og former, så du kan tilpasse indretningen efter din virksomheds specifikke stil og rummets karakter. 

Uanset om du ønsker at indrette venteværelset, receptionen, kantinen, fælles områder eller arbejdsstationer, har vi reolplanterne til at fuldende dit rum - til gavn for både kunder og ansatte. 

Vores reolplanter kan blandt andet fungere som rumdelere, som grønne elementer på sideborde eller placeres på hylder som en del af jeres vægdekoration - kun fantasien sætter grænser!


Kunstige Planter

Mellem Planter

Vores mellemstore kunstige planter findes i mange forskellige og populære arter. Vores sortiment er nøje udvalgt efter kvalitet og udseende, så de til forveksling ligner de naturlige planter, som du kender dem.

Planterne monteres i vores stabile krukker og giver et grønt og lækkert udtryk til ethvert rum. De kan f.eks. give et grønt touch til gangarealer og entreer, men kan også være ideelle som skillevægge. 

Uanset hvor disse kunstige planter placeres, skaber de en behagelig atmosfære med deres visuelle grønne udtryk. Vi leverer og modellerer planterne, så de fremstår naturtro og frodige - Dette er et håndværk i sig selv, som vi sætter en ære i. 


Kunstige Planter

Store Planter

Vores store kunstige planter danner rammerne for frodige arbejdsrum. 

Uanset om de placeres i kontor-, restaurant- eller butiksmiljø, transformerer de omgivelserne og skaber blikfang.. Særligt fordi de altid står grønne og friske at se på, uden bekymring om vedligeholdelse som ved traditionel plantepleje.

I vores sortiment har vi alt fra lækre palmer til imponerende og livagtige Monsteraer, der kan skabe de mest dekorative og grønne oaser. 

Vi udvælger de kunstige planter der passer bedst ind i jeres rum. Vi leverer og indretter planterne hos jer, og sørger for at de fremstår frodigt og naturtro, inden vi går ud ad døren.

Efter ønske, er det muligt at få skiftet udtrykket i sine planter efter det første år.


Kunstige Planter

Eksempel på plantepakke

For at gøre det endnu nemmere for dig at overskue, hvordan en mulig planteløsning kunne se ud, tilbyder vi 3 forskellige størrelser på plantepakker. Planterne i pakkerne kan variere i udtryk efter ønske, men til samme faste priser.

På billedet her vises et eksempel på hvordan vores mellempakke kan se ud.

Mellempakken består af 2 store planter, 2 mellemstore planter og 3 reol planter. 

En lille plantepakke består af 1 stor plante, 2 mellemstore planter og 2 reol planter. 

Vores store plantepakke består af 3 store planter, 3 mellemstore planter og 3 reol planter.

Alle pakker kan justeres op eller ned i antal planter og kombineres med andre kunstige planter.


Kunstige Planter