Vores Hængeplanter

Vores hængeplanter har mange underkategorier, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi laver alt lige fra planteranker til plantekloder og hængende haver og har erfaring med at omsætte virksomheders ideer til de mest smarte og lækre løsninger.

Flere virksomheder med højt til loftet ønsker at skabe et frodigt og livligt rum med grønne planter, der hænger ned fra oven. Den helt store fordel ved at bruge vores kunstige planter her er, at du ikke behøver bekymre dig om at vande og passe de højthængende planter.

Vi står gerne for den komplette løsning med både planter og krukker, kurve eller andet. I kan også vælge at få os til at plante i  jeres egne krukker. 

Som en del af vores planteservice besøger vi jer og skaber os et indtryk af jeres virksomhedsmiljø. Mulighederne er mange, og derfor guider og genererer vi ideer sammen med dig og din virksomhed.

På siden her finder du et overblik over nogle af de planteløsninger, vi allerede har lavet.
Du kan også søge inspiration i vores galleri eller kontakte os, så vi kan få en fælles snak om en mulig løsning for jer.

Kontakt os for at høre nærmere


hængeplanter

Plantekloder

De grønne plantekloder kan fremstilles i forskellige størrelser og skaber en grøn og frodig atmosfære, når de hænger ned fra loftet.

De kan hænge enkeltvis eller flere sammen i forskudte niveauer, for at give det helt optimale grønne udtryk i større rum med højt til loftet.

Er du i tvivl om, hvordan vores plankloder passer bedst ind i din virksomhed, aflægger vi gerne et besøg, så vi kan guide jer igennem indretning med kunstige plantekloder hos jer.


hængeplanter

Hængende haver

De hængende haver er en prangende og luksuriøs måde at bringe naturen ind i din virksomhed på.

Haverne fås i flere størrelser og kan plantes i mange former for kurve hvad end man er til flet, metal eller noget helt tredje.

De overdådige kunstige planter i de hængende haver skaber blikfang og giver den perfekte wow-effekt, når dine medarbejdere eller kunder træder ind i rummet.

Og det bedste ved hele - de kræver ikke vandingsanlæg og er altid lækre at se på!


hængeplanter

Planteranker & Plantekranse

Står jeres virksomhed og skal holde et arrangement, såsom en større konference, messe eller måske et bryllup? -Så lad jer friste af vores lækre naturtro planteranker.

Hvad end rankerne skal hænge fra loftet eller pynte på en scenekant, specialdesigner vi rankerne efter dine behov. Vi tilbyder at lave ranker af forskellige plantetyper, så du har altid muligheden for at ønske hvilket udtryk dine kunstige planteranker skal have.. Efeu, eucalyptus, løv - det er helt op til dig.

For et endnu mere frodigt udtryk, kan rankerne kombineres med vores lækre plantekranse. Vores kranse kan ligeledes specialdesignes og tilpasses efter behov. Vi gør dem selvfølgelig yderst naturtro i udtrykket, så I kan invitere naturen indenfor.


hængeplanter