Grønne Plantevægge og Mosvægge

Hos Anthon & Katrine kan du få specialdesignet dine mosvægge og plantevægge. Vi skaber grønne mosvægge med enten kunstigt eller præserveret rensdyrmos. Vores plantevægge fremstilles af vores plantestylister med vores lækre kunstige planter af højeste kvalitet.

Alle vores vægge er yderst nemme at vedligeholde og giver et frisk, grønt og frodigt udtryk til jeres virksomhedsmiljø. Slip bekymringerne om vandingsanlæg eller lysforhold og nyd de altid lækre grønne omgivelser på din arbejdsplads. 

Bestil tilbud


Mosvægge

Vores planteservice og skræddersyede løsninger

I samarbejde med jer finder vi størrelse og design på en unik væg, der matcher jeres behov og virksomhed. Vi tager en snak om jeres rum, væggens størrelse, evt. logo, form og design og finder frem til den helt rigtige løsning for jer. Vores kreative plante entusiaster vejleder og guider jer, så vi kan fremstille en væg, der passer til atmosfæren og identiteten i jeres virksomhed.

Når I bestiller en mosvæg eller plantevæg hos os, er levering og montering inkluderet i prisen.


Mosvægge

Mosvægge

Vores mosvægge designer vi i tæt samarbejde med kunden. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilpasser vi vores mosvægge til dine specifikke behov. Uanset om det er størrelsen og formen på væggen, valg af mos, integration af virksomhedens logo eller andre designelementer, er vores mål at skabe en flot og betagende grøn løsning, der afspejler din virksomheds identitet.

Kontakt os her for at høre mere om vores skræddersyede mosvægge.


Mosvægge

Plantevægge

Vores plantevægge skræddersyer vi ligeledes i tæt dialog med kunden. Der kan være forskellige ønsker til udtrykket i en plantevæg, og derfor er det vigtigt for os at have et tæt samarbejde, inden vores kreative team sætter i gang. Vi laver alt fra simple kunstige plantevægge med sporadisk beplantning til frodige skovbundsvægge, hvor naturen for alvor kommer indendørs.

Er du tvivl om, hvordan din plantevæg skal se ud, er vores plantestylister klar til at guide og deler gerne ud af deres kompetencer og mange ideer.

Du kan også lade dig inspirere i vores galleri.


Mosvægge

Vægkrukker

Vores vægkrukker giver et lækkert og moderne udtryk og kan hænges op alle steder, såsom entréer, venteværelser og kantiner. De fungerer som en mindre vægdekoration og passer derfor ind i selv de mindste kontorer og rum. Har jeres kontor eksempelvis lange smalle gange, er disse oplagte til at skabe en grøn atmosfære uden at fylde for meget i rummet.

De findes i forskellige størrelser og vi laver dem med forskellig frodig beplantning. Som vores andre kunstige planter, kræver de ingen pleje.


Mosvægge

Sådan siger en af vores skønne kunder:

Business Horsens

”Anthon & Katrine har skabt en særlig atmosfære i Business Horsens’ lokaler. Medarbejdere møder hver morgen ind til den fineste udsigt til en specialfremstillet mosvæg, ligesom de mange grønne planter på kontoret skaber et helt særligt rum.”